Diagrama Global de la reconstrucció de la Història de l’Europa Occidental, segons la Nova Cronologia V1.0

DGHEO Miniatura

PROVES de la manipulació de la Cronologia de la Història, segons la NC (PDF)

2a PART. Diagrama Global de la reconstrucció de la Història de l’Europa Occidental, segons la Nova Cronologia V2.0 (PDF)
De l’Andreu Marfull-Pujadas.
Exercici basat en el llibre “How it was in reality” (2012), dels professors A.T.Fomenko i G.V.Nosovskiy.
11 de setembre de 2017.
Guió DGHEO
Sinopsi DGHEO

1a PART. Diagrama Global de la reconstrucció de la Història, segons la Nova Cronologia V2.0 (PDF)

El guió del Diagrama Global de la reconstrucció de la Història de l’Europa Occidental, segons la Nova Cronologia

El Diagrama Global de la reconstrucció històrica dels esdeveniments i la cronologia permet articular en un mapa visual la reconstrucció del passat i la seva manipulació, des de diversos i complementaris espais d’anàlisi. D’aquesta manera, és possible comprendre millor una reconstrucció del temps i els fets que, només amb paraules, és de difícil assimilació.

Índex:

DIAGRAMA GLOBAL DE LA RECONSTRUCCIÓ DE LA HISTÒRIA DE L’EUROPA OCCIDENTAL, SEGONS LA NOVA CRONOLOGIA

 • La manipulació del passat i del relat històrico-simbòlic des del segle XVII
 • Resum de la manipulació de la Història segons la “Nova Cronologia”
  • Reconstrucció de la història “Antiga” i recent, segons el patró de la “Nova Cronologia”
 • Reconstrucció de la Història del poder acumulat a Europa Occidental
  • Europa Occidental Medieval, segons la “Nova Cronologia”
  • Europa Medieval, segons una adaptació a la “Nova Cronologia”
  • Fusió dels projectes egipci i judeo-cristià
  • L’Arca de l’Aliança de Salomó, l’aliança de l’Imperi i la creació del projecte Templer (Genovès), descrit a l’Apocalipsi – EL PROJECTE JESUÏTA
  • Un llinatge imperial que s’instal·la a Europa Occidental – ELS NOUS LLINATGES
  • Les estratègies de la noblesa imperial a Europa Occidental – LES GRANS ALIANCES NOBILIÀRIES
  • Al – Àndalus – EL CRISTIANISME ÀRAB
 • Reconstrucció cronològica del Papat d’Avinyó i l’Orde del Temple de Salomó
  • El papat d’Avinyó
  • Separació Avinyó – Templers
  • El projecte Templer (de Salomó)
  • Reconstrucció cronològica del desmantellament TEMPLER i origen de la FRANCMAÇONERIA
 • Reconstrucció cronològica de la manipulació de la Història dels Catalans
  • Reconstrucció cronològica de la Catalunya imperial

Breu ressenya de l’origen dels poders a Europa Occidental, al s.XVII

En el marc de la NC, és d’especial interès comprendre com i per què Europa Occidental dirigeix una empresa colonial atroç als darrers quatre segles (oficialment). La història oficial és confosa, ja que diversos projectes similars precedeixen aquesta vocació expansiva, com ara el projecte Templer.

La Història, però, tal i com resulta reconstruïda en aquest exercici, requereix d’un o més llibres i no és la finalitat principal d’aquest document. L’interès és compartir un diagrama global sobre l’acumulació dels poders a Europa Occidental, encadellat amb la NC que promouen els professors A.T.Fomenko i G.V.Nosovskiy, per promoure la col·laboració de qui hi estigui interessat.

De forma molt resumida, aquest diagrama manifesta que la història dels Templers és la mateixa que l’expansió de la República de Gènova per la Mediterrània, però que no es correspon a l’Edat Mitjana, sinó al que anomenem l’Edat Moderna. De fet, tampoc és el projecte d’una república, sinó d’un Imperi, que s’estén en nom de Joan (el Preste Joan, el Khan) i gràcies a una Aliança (de Salomó, que custòdia el Preste Joan a Etiòpia). Efectivament, es tracta del mite del Sant Calze, que està vinculat amb Maria Magdalena. Aquest projecte fa fallida al segle XVII i, al segle XVIII, Europa inicia el seu particular periple colonial. Paral·lelament, amb el desmantellament del poder de l’Arca de Salomó i el Preste Joan, s’imposa un Papa a Roma i es crea la Francmaçoneria. Aquest procés va acompanyat de múltiples processos d’independència de les nacions (que es manté fins al segle XXI), en paral·lel al manteniment dels poders antics, que persisteixen ocults en formes alternatives de poder. Catalans, borgonyesos, anglesos i portuguesos, francesos i italians, russos i alemanys, danesos i noruecs… fins al segle XVII formen part del mateix imperi original.

El cas dels catalans, tanmateix,, es veu alterat pel trasllat dels poders a la monarquia borbònica, que en nom de Castella continua el projecte imperial que, en origen, tenia el segell català. És a dir, que la colonització castellana no començà amb els Àustries (o Habsburg), sinó amb els Borbó, al segle XVIII. Al diagrama “3a Part” se’n detalla el context, l’argument i el significat, integrant la hipòtesi X-185, un exercici que proposa una manipulació ordenada i raonada de la Història global en base a una finalitat concreta, creada al segle XVIII, abans del periple de Napoleó.

Treball relacionat
Pàgina principal de la Nova Cronologia
Recerca sobre la NC. Maria Magdalena

Més informació sobre la Nova Cronologia
La cronologia oficial posada en dubte al llarg de la història. Brevíssim resum
L’evidència i la negació de la Nova Cronologia. Brevíssim resum
Què és la Nova Cronologia. Brevíssim resum

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s