Els indignats. Informe de militants i simpatitzants de CDC

El 23 de febrer de 2012 un grup de militants de CDC han presentat un treball sobre la repercussió i la significació del moviment dels indignats al Consell de Barcelona del partit. La iniciativa ha estat de la Federació de Barcelona.

 La indignació, com a compromís, i com a queixa, enriqueix la democràcia. Perquè estar indignat, tal i com diu n’Stephan Hessel, implica un compromís. Atendre-ho és un assumpte cabdal de la política en un sistema democràtic consolidat com el nostre, i amb aquest esperit s’ha aconseguit redactar un document comú i posar-lo a disposició del partit i els seus militants.

El grup ha valorat positivament el moviment dels indignats en la mesura que ha sabut canalitzar respostes efectives a la consciència social, donant valor a la necessitat de democratitzar la societat, començant pels fonaments del partit i per l’activitat política.

La Federació de Barcelona de CDC ha impulsat un grup de treball pioner inspirat en el que representa des del passat mes de maig el moviment del 15M.  L’objectiu d’aquesta iniciativa és crear un àmbit d’anàlisi, obert a militants i simpatitzants, sobre l’origen del moviment i l’evolució que ha viscut en els darrers mesos; així com estudiar de quina manera generar espais de debat comuns en els que puguin participar els anomenats ‘Indignats’, la societat civil i els partits polítics.

El present informe ha estat fet íntegrament pels membres del Grup de treball de Moviments socials i regeneració democràtica de CDC. No és un document del partit, és un informe resultat del debat i reflexió d’un grup de militants i simpatitzants del partit, per iniciativa de la Federació de Barcelona, que s’han proposat analitzar el moviment dels indignats i extreure’n propostes i conclusions, amb la finalitat d’acostar sensibilitats.

Els indignats. Informe de militants i simpatitzants CDC

L’informe ha estat presentat al Consell de Barcelona de CDC el 23 de febrer de 2012.

Presentació informe militants CDC sobre els Indignats

.

Andreu Marfull i Pujadas

2010.02.25

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s