Hipòtesi X-185, en gràfics – Basada en la Nova Cronologia de Fomenko i Nosovskiy

La «Nova Cronologia» (ò NC) és un corrent científic impulsat pels matemàtics Anatoly T. Fomenko, Gleb V. Nosovskiy i els seus col·laboradors. A partir d’un treball de recerca iniciat a la dècada de 1970, es proposa integrar el coneixement de l’astronomia i la matemàtica estadística modernes en l’exploració de l’estructura cronològica que ordena la història global, fins al segle XVII. Fent-ho, qüestiona la cronologia oficial proposada pels religiosos Joseph Justus Scaliger (1540-1609) i Dionysius Petavius (1583-1652), i enllaça amb el treball ja explorat per altres científics, com Isaac Newton (1643-1727) o Nicolay Alexandrovich Morozov (1854-1946).

La NC presenta una cronologia alternativa de la història amb una reconstrucció integral dels fets que s’hi estructuren que, amb la finalitat d’aprofundir en el seu estudi i convidar a la comunitat científica global a unir-se al projecte, es presenta com una hipòtesi teoritzada i verificada experimentalment amb mètodes científics.

.

El paral·lelisme dinàstic dels grans llinatges: els reflexos fantasma de la mateixa dinastia medieval

Paral·lelisme dinàstic 01 (Clica) El paral·lelisme dinàstic entre el Segon Imperi Romà “antic” dels presumptes anys 82 aC – 217 dC i el Tercer Imperi Romà “antic” dels suposats anys 270-526 dC.

Paral·lelisme dinàstic 02 (Clica) La correlació del regnat de “l’antic” regne bíblic d’Israel i “l’antic” Tercer Imperi Romà.

Paral·lelisme dinàstic 03 (Clica) El paral·lelisme entre “l’antic” Primer Imperi Romà (Roma reial descrita per Titus Livi) i “l’antic” Tercer Imperi Romà.

Paral·lelisme dinàstic 04 (Clica) El paral·lelisme entre el Segon Imperi Romà dels pretesos segles I aC – III dC i el Sacre Imperi Romà dels pretesos segles X-XIII dC.

Paral·lelisme dinàstic 05 (Clica) El paral·lelisme entre “l’antic” Tercer Imperi Romà dels pretesos segles III-VI dC i el Sacre Imperi Romà Germànic dels presumptes X-XIII dC.

Paral·lelisme dinàstic 06 (Clica) La correlació entre “l’antic” regne d’Israel (els suposats anys 922-724 aC) i el Sacre Imperi Romà medieval dels pretesos X-XIII dC.

Paral·lelisme dinàstic 07 (Clica) La correlació entre el regne “antic” de Judà (els suposats anys 928-587 aC) i el Sacre Imperi Romà medieval dels pretesos X-XIII dC.

El paral·lelisme dinàstic 08 (Clica) La correlació entre “l’antic” regne bíblic de Judà (els suposats anys 928-587 aC) i l’Imperi Romà oriental “primerenc medieval” dels presumptes segles IV-VII dC.

Paral·lelisme dinàstic 09 (Clica) La correlació de dos períodes consecutius en la història papal de “l’Edat Mitjana”.

Paral·lelisme dinàstic 10 (Clica) La correlació de l’imperi carolingi “medieval” dels suposats anys 681-888 dC i “l’antic” Tercer Imperi Romà dels suposats anys 324-527 dC.

Paral·lelisme dinàstic 11 (Clica) La correlació del regnat del Sacre Imperi Romà medieval dels presumptes segles X-XIII dC i l’Imperi Habsburg medieval dels segles XIII-XVII, amb un canvi rígid d’uns 360 anys.

Paral·lelisme dinàstic 12 (Clica) La correlació del regnat dels tsars-khans russos del 1276-1600 dC i els governants de l’imperi dels Habsburg dels 1273-1600 dC.

Paral·lelisme dinàstic 13 (Clica) La triple correlació dels regnats del Primer, del Segon i del Tercer Imperi Bizantí, amb canvis de 340 i 330 anys. Esquema detallat de noms.

Paral·lelisme dinàstic 14 (Clica) La correlació entre el regnat dels reis anglesos i el dels emperadors bizantins.

Paral·lelisme dinàstic 15 (Clica) El paral·lelisme entre els “antics” reis grecs i els emperadors bizantins medievals.

Paral·lelisme dinàstic 16 (Clica) El paral·lelisme entre els reis “antics” de Lacedemònia i els dèspotes grecs medievals de Mistra.

Paral·lelisme dinàstic 17 (Clica) El paral·lelisme entre “l’antic” Primer Imperi Romà (Roma reial tal com ho descriu Titus Livi) i “l’antic” Tercer Imperi Romà.

Paral·lelisme dinàstic 18 (Clica) Representació gràfica del paral·lelisme dinàstic trobat entre els reis de Navarra i els reis de Suècia. http://hbar.phys.msu.ru/gorm/fomenko/dynasty.htm [2017-11-15]

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s