Àvila i Pedralbes, segles XV-XVI, units per la naturalesa reial de dos monestirs femenins

Full

.

Article d’investigació sobre les ordes religioses femenines als segles XV-XVI d’Àvila i Pedralbes, Barcelona, per la revista Crònica de Sarrià. S’hi enllaça el pols religiós amb el pols polític en el convuls canvi de segle, el Concili de Trento, la Companyia de Jesús i l’arraconament religiós de la dona.

ERRATA:

on diu: SANJUST I LATORRE, C. (2010). Seguint els passos de la fundadora. Teresa de Cardona i el monestir de Santa Maria de Pedralbes. Capítol publicat juntament amb la Tesi Doctoral de Cristina Sanjust i Latorre. Barcelona: Institut Mon Juïc i Xarxa Vives d’Universitats

ha de dir: SANJUST i LATORRE, Cristina, “Seguint els passos de la fundadora. Teresa de Cardona i el Monestir de Santa Maria de Pedralbes”, dins Redes femeninas de promoción espiritual en los Reinos Peninsulares (s.XIII-XVI). Ed. Blanca Garí. Roma: Viella Libreria Editrice, 2013, ISBN: 9788883347269

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s