Arrenca l’elaboració de “l’Abans” als barris del Baix Guinardó, el Guinardó i Can Baró. Fes lluir les teves fotografies i comparteix la teva memòria!!

GND_Crida2L'Abans, volumsL’Abans és una col·lecció que compta amb més de 100 volums editats. Recull la memòria i la fotografia històrica dels pobles de Catalunya i de les Balears entre el final del segle XIX i el segon terç del segle XX. Cada un dels volums, dedicat a un municipi, té 824 pàgines amb un miler de fotografies i enquadernació de luxe. És una oportunitat única de presenciar la metamorfosi que s’ha succeït a la nostra societat més propera durant el segle XX. Amb la col·lecció L’Abans, l’Editorial Efadós vol mostrar la història gràfica del municipi i recollir informació de primera mà dels cedents de les fotografies amb la intenció de preservar-la en tant que té un valor encomiable.

Però cal la teva col·laboració.
Feu-ho córrer, i treieu les fotografies dels armaris!!! 

.

Qui se n’ocupa?

Som sis persones integrades al Grup d’Estudis de la Vall d’Horta i la Muntanya Pelada, EL POU; en Joan Corbera, en Juanjo Fernández, la Carlota Giménez, l’Andreu Marfull, la Carme Martín i el Carles Sanz.

.

Confiança

L’Editorial Efadós només utilitzarà les fotografies per a publicar-les en la col·lecció L’Abans, editada per la mateixa editorial, i només formaran part de l’Arxiu Fotogràfic L’Abans amb finalitat de consulta. En qualsevol cas, a la publicació final hi constarà el nom de l’autor/hereu o dipositari de les fotografies cedides. A la recollida de les fotografies s’entrega un rebut amb aquest compromís i les dades que en detallen el contingut. Un cop escanejades les fotografies es retornaran els originals al dipositari en la màxima brevetat possible, juntament amb un rebut de devolució.

.

Contacte

Andreu Marfull i Pujadas 672 246 356 (9:00-23:00)

Enllaç amb el formulari de contacte: CONTACTAR

elpou.grupestudisvhmp@gmail.com
Blog Memòria dels barris, de la Carme Martín
Coordinadors del Grup de treball:
  • Joan Corbera 93 347 79 97
  • Carlota Giménez 93 420 83 31

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s