Eleccions 20N. Sabem què estem votant?

La política és gestió i planificació sobre un model establert. Els tecnòcrates que ens dirigeixen sota el braç polític d’institucions governamentals s’han posicionat per resoldre la mala gestió d’un model enfocat a les finances, mercantil. El model social i la cultura que hi ha al darrera cedeix terreny sobre una ètica financera allunyada de les necessitats ecològiques de la vida, també de la humana. No sé si la solució és més llibertat, ja que si no es diu respecte a què no queda clar què vol dir. La llibertat de mantenir la dignitat de l’ésser humà?, la llibertat de preservar la seva raó de ser a la resta d’espècies?, la llibertat de poder gaudir del dret a ser atès?. No és suficient parlar de llibertat, cal parlar més clar i convençut pensant i exposant abans on es vol anar a parar. Les coses canvien, van i venen, però les dirigim pensant en un model. ¿I quin és el model que estem dirigint? ¿o és que ens n’hem oblidat?

 

Andreu Marfull i Pujadas

2011.11.18

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s