Llibre “La Nova Cronologia i l’Apocalipsi”

La Nova Cronologia i l'Apocalipsi

Les versions catalana i castellana les trobareu a aquest enllaç:

http://chronologia.org/catalan/index.html

CATALÀ

LA NOVA CRONOLOGIA I L’APOCALIPSI.pdf
De l’Andreu Marfull-Pujadas.
1a. edició. Novembre de 2015. Barcelona: autoedició. 104 pàgines.
Sinopsi

CASTELLANO

LA NUEVA CRONOLOGÍA Y EL APOCALIPSIS. Versión castellana.pdf
De Andreu Marfull-Pujadas.
1a. edición. Noviembre de 2015. Barcelona: autoedición. 107 páginas.
Sinopsis

Sinopsi

La Nova Cronologia no és una porta habitual per aprofundir en la Història, però és prou interessant com per no mantenir-la tancada. Un cop creuada un factor singular li aporta llum. Seguir el seu camí porta a respostes sorprenents, a les que s’hi arriba com una cadena de lògiques que s’acumulen una rere l’altra, com una peça del dòmino que cau i fa caure una altra que es troba just al seu darrere, i així successivament, fins arribar al final , on totes acaben caient.

Per què l’Apocalipsi?

L’Apocalipsi és un llibre exclusiu de la Bíblia cristiana. Entre d’altres coses s’hi explica que Babilònia, la ciutat que regna sobre els regnes de la terra, entrarà en decadència ja que està prostituïda. Segons les investigacions de la Nova Cronologia l’Apocalipsi s’hauria escrit en motiu de l’ocupació otomana de Constantinoble l’any oficial 1453. Però Babilònia existia, i era la ciutat més important, a nivell simbòlic, del Món. Es tractava de l’actual ciutat d’El Caire, on es troben les piràmides de Gizeh.

En aquest treball es demostra que Babilònia ha estat sempre El Caire (actualment és el nom de la seva ciutat històrica) i que darrere de la Torre de Babel i el seu mite es troba la piràmide de Keops. Però es parla de moltes més coses. D’acord amb la Nova Cronologia, les piràmides haurien estat construïdes entre els segles XIV i XVI, fa pocs segles, i fins i tot podrien haver estat intervingudes en temps de Napoleó. D’aquesta manera, es resol tàcitament gran part del seu misteri. Però, per què aquesta manipulació?

El seu trasllat temporal fins 4.000 anys enrere i el trasllat espacial de Babilònia a Mesopotàmia tindria una missió simbòlica: esborrar la memòria de la nostra civilització humana comuna i edificar una història falsa a mida dels nous poders de l’Europa Occidental que s’haurien constituït en els segles XVI i XVII, per colonitzar el Món en nom del Cristianisme. Per aquest motiu hauria estat necessari justificar un relat bíblic que s’estructuraria sobre la figura del mite idealitzat del Crist Jesús. La Nova Cronologia ens mostra el com i el perquè.

Jesús no va ser qui es diu ser en el Nou Testament. Va ser un emperador romà traït pels seus iguals, que el van detenir, el van jutjar sense compassió i el van tenir tres dies exposat a les tortures del seu propi poble: Andrònic Comnè (1118 / 1152-1185). De la mateixa manera, la Bíblia i tota la Història Antiga haurien estat una obra impulsada als segles XVI i XVII sobre fets reals ocorreguts al llarg de l’Edat Mitjana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s