Botifarra de pagès

Imatge: Salimfadhley.

Botifarra de pagès

El Gobierno de España, junto el Orden Establecido en Madrid, tiene un enemigo.

Por este motivo el Poder Gubernamental Español ataca, a través de todos los instrumentos que controla, díganse Medios, Justicia, Policía y/o Servicios Secretos, a su enemigo. La Iglesia, la Monarquía y el Ejército, tres versiones complementarias del Poder Original, observa la agresión, la tolera y la legitima. La Libre Empresa Financiada y Financiera, aliada de este constructo simbólico, apoya al Poder, a quien debe su razón de ser. Todos Estos Poderes participan del Espectáculo Punitivo, activa y pasivamente.

¿Y quién es el enemigo a quien teme este Orden Estatal?

Es la voluntad de los Catalanes. Ellos han desafiado al Orden que controla a España, y lo han ofendido, ejerciendo su derecho inalienable a la libre determinación como pueblo que la “Ley de España” niega (faltando a las reglas fundamentales del Orden y el Derecho Internacional). El resultado del Referéndum de Autodeterminación del día 1 de Octubre de 2017 es concluyente: los Catalanes desean la independencia de un poder que no los representa y ejerce instrumentos de dominación sobre ellos.

Pero los Catalanes “no son nadie” (lo dice el Sentido Común Español) “ni se merecen nada”, por haber traicionado reiteradamente a la Españolidad (que es Castellana porque lo dice la Historia de España, que está manipulada). Según este sentir (que falta a la verdad) el Orden Español es una Obra Maestra Histórica (lo dicen el Rey, la Iglesia y su Ejército, junto a Todas las Reales Academias).

Pero esto no es todo. Por el simple hecho de haber defendido y ejercido su derecho a la libre determinación como pueblo, pacífica y colectivamente -con una mayoría parlamentaria en el Parlamento Catalán que legitima este derecho- los Catalanes son una violenta banda criminal organizada (lo dicen los Servicios Secretos y la Justicia) que desean destrozar el Orden Establecido en España (lo dicen el Gobierno y el Rey). Por este motivo, se merecen una lección, si es necesario a golpes de porra y disparando bolas de goma al aire, y a la población, bajo condena de prisión y/o usurpación de sus bienes, por no decir privación de sus derechos y libertades fundamentales. Por este motivo, los medios españoles afirman que los Catalanes se quedarán solos, pobres y sin voz, si siguen jugando a Desafiar al Poder (lo dicen el Orden Establecido y la Libre Empresa Financiada y Financiera, que todo sea dicho de paso, dirige el Poder Mundial).

Y todavía hay más que añadir. Existen otras razones que legitiman esta violencia simbólica, física, económica y cultural. Los Catalanes son unos ilusos (lo dicen los Medios Politizados) y unos fascistas (lo dicen quienes odian a todo aquello que suene “nacional” pero no sea “español”, muy en especial preciados políticos pro-franquistas y glorificados intelectuales hispanos).

Por eso España, llena de Orgullo y legitimada por Sus Razones Obvias, defiende su Indivisible Integridad Territorial como lo mandaron Aquél (Franco, el Salvador) y Todos Aquellos Gloriosos Hombres que le Precedieron, dando una BOFETADA, con mayúsculas, a Semejante Impertinencia Catalana.

A por ellos!

La identitat catalana, i la lliure determinació del govern català, estan amenaçats.

Per aquesta raó el Poder de la Identitat Sociocultural Catalana reacciona, a través de l’estímul de la dignitat, manifestant la seva fermesa i indignació.

I qui amenaça als Catalans?

És l’espanyolisme nacional-catòlic, que sobreviu amb la consciència malaltissa d’una espanyolitat excloent, ufana i superba, que no tolera ni sap digerir l’expressió de la Voluntat Catalana a les urnes. I reacciona compulsivament fent ús i abús de la tergiversació de la realitat, amenaçant, reprimint i si cal agredint a qualsevol que gosi desafiar a la seva autoritat.

El resultat del Referèndum d’Autodeterminació del dia 1 d’Octubre de 2017 és concloent: els Catalans desitgen la independència d’un poder que no els representa i exerceix instruments de dominació sobre ells. Jurídicament, és un dret universal dels pobles com ho proclama el Dret Internacional Contemporani, iniciat amb la Carta de les Nacions Unides i ampliat amb la Declaració del Dret al Desenvolupament, que tots els Estats del Món han acceptat. I Espanya, negant aquest dret, es refugia en un ordre internacional que, malauradament, no té prou legitimitat per garantir allò que promulga, en què els Estats poden apel·lar al dret a la no ingerència i fer valer les relacions de poder. Però això també ho nega, i al seu torn proclama la llei de l’amenaça com l’única real. Portes endins i portes enfora crea notícies falses mentre imposa el silenci i la por als Catalans.

Ara bé, els Catalans són un Poble Unit amb una història pròpia, i una de les Nacions més antigues del món (ho diu la Història dels Pobles d’Europa) i Espanya no (ho diu la Història dels Estats Moderns d’Origen Imperial), pel fet de ser una aliança traïda per la Castellanitat (que es fa dir Espanyolitat perquè ho diu la Història Moderna d’Espanya i de les Corones de Castilla y Aragón, que estan manipulades i escrites des de Madrid). Aquesta és la veritable fortalesa de la causa catalana, i la debilitat de l’espanyola, tot i l’engany històric. Per tant, en primer lloc cal restituir la Història Real, i fer reconèixer als ulls de la ignorància induïda el greuge creat, sense embuts, dient: “tenim el dret a conèixer i fer descobrir la pròpia història”.

Però això no és suficient, també és necessari un Judici. Pel simple fet d’haver exercit la Violència Policial i Judicial per impedir i negar el dret a la lliure determinació i la voluntat manifesta del poble català -proclamada amb mitjans pacífics i com a expressió col·lectiva amb una majoria parlamentària en el Parlament Català que legitima aquest dret-, l’Espanyolitat Obsessiva (la que és només castellana i ostenta el control dels instruments del poder) s’ha comportat com una banda criminal organitzada (ho diu el Sentit Comú Universal). En aquest sentit, ressaltar que és només el darrer episodi d’una llarga llista d’atacs i abusos del poder, de qui desitja mantenir un ordre espanyol basat en la Traïció als Drets Històrics Catalans i a la Veritat (ho expressen explícitament la Història Oficial, el Rei i el Govern d’Espanya, en les seves diferents formes imperial, inquisitorial, monàrquica, militar, republicana, dictatorial o democràtica).

Per aquesta raó, es mereixen el menyspreu i la vergonya, el rebuig i la condemna pacífica, i en darrera instància el seu Judici. El Judici de la Dignitat dels Pobles Pacífics. Per aquesta raó, la Catalanitat es manté alerta, atenta, fins i tot davant les injurioses amenaces lamentables de l’Ordre Tecnocràtic Establert i la Lliure Empresa Finançada i Financera, que dirigeix el Poder Mundial i mutila els Drets Fonamentals dels Pobles, a costa de contenir la resistència a les injustícies que fomenta mitjançant l’exercici de la Repressió i (si cal) la Violència.

Per això els Catalans, plens de Raons legitimades per la Ignorància, la Violència i l’Odi Explícits d’aquesta espanyolitat (que mai oblidaran), reiteren exercir el dret a la seva lliure determinació com a poble, i la condemna a l’abús de l’Estat de Dret Espanyol Il·legítim, responent amb una BOTIFARRA DE PAGÈS.

Un, dos, tres…

Un pensament sobre “Botifarra de pagès

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s