21-D, quan votar no és democràcia

on

21-D, quan votar no és democràcia

L’unionisme estatal espanyol ha fet de la justícia un braç polític, per condemnar al catalanisme, la veu dels catalans i la democràcia en nom de la “LLEI” que ells mateixos imposen al llarg dels darrers tres segles.

Des del 1714, Espanya ha mutilat una de les obres més admirables dels pobles del Món: les Constitucions Catalanes, el símbol del contracte original de la Nació Catalana que donà el caràcter a una Corona Confederada exemplar. En origen, és un dret de guerra del Duc d’Anjou, el primer Rei Borbó, en Felip V.

Des del 1978, España imposa una “constitució” que manté el sotmetiment estructural de l’ordre constitutiu català, per a legitimar l’abús d’autoritat contra els drets nacionals dels pobles que ha sotmès, fent de Castella la nació privilegiada. En origen, és un tot o res, no hi ha alternativa possible si es vol posar fi al feixisme militar i inclou reposar la monarquia, en Joan Carles de Borbó.

Des de la dècada de 2010, s’expressa l’efectivitat de l’ordre constitucional del 78. En origen és una sentència, polititzada, que es fa en nom del Rei d’Espanya, on es nega la condició de nació a Catalunya (a la Sentència contra l’Estatut d’Autonomia).

Des de l’1 d’octubre de 2017 es manifesta la immoralitat estructural de l’ordre constitucional, posant en evidència la perversa ma de qui l’ha escrit. En origen és un acte de covardia política, pres per la catalanofòbia que l’Estat espanyol ha legitimat, tot i el sistema democràtic.

Des del 3 d’octubre de 2017 és una “sentència” del Duc d’Anjou, Felip VI de Borbó, que condemna el dret a decidir dels catalans i autoritza l’us i l’abús de la violència política, judicial i policial contra la indignació catalana. És, en aquest sentit, el darrer (no l’últim) dels episodis de repressió que el Rei Borbó ha estimulat.

I ara toca votar? què votem realment?

Les eleccions del 21 de desembre són una maquinació dissenyada per derrotar “democràticament” el catalanisme ja sentenciat, humiliat i mutilat, i posar fi al dret a decidir dels catalans (tan de bo m’equivoqui).

Les eleccions del 21-D són, es miri com es miri, un atemptat als valors democràtics fonamentals que han de regir els drets dels pobles del món. Amb el catalanisme a la presó, encausat, amenaçat i vilment reprimit, l’espanyolisme unitari esdevé el tirà (per enèsima vegada) que exerceix cruelment el poder per imposar la seva voluntat.

Votar, el 21 de desembre, no és democràcia, és un acte de submissió.

Quan la justícia constitucionalista actua com una policia política enfront grups minoritaris, per negar-lis drets, la democràcia esdevé una tirania. Quan s’hi afegeix el Rei, condemnant la veu dels pobles que ha sotmès, es mostra com allò que realment és: un tirà.

Aquests vots porten el segell de l’opressor, però només taquen l’autoritat de l’oprimit.

Andreu Marfull
2017-12-20

Anuncis

2 Comments Add yours

  1. Pau ha dit:

    Però vota, sisplau. Malgrat tot. I tant de bo t’equivoquis! 😉

    1. AMP ha dit:

      Emprenyat… però he votat PAU. 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s